Werkwijze & Tarieven

Werkwijze

Een goed advies begint met een persoonlijk gesprek. Ik kom vrijblijvend bij je langs om te bespreken wat je graag zou willen veranderen aan je interieur. We bespreken welke adviesmogelijkheden er zijn en zetten je wensen voor het interieur op een rij. Op basis hiervan maak ik een offerte en een zogenaamd ‘Programma van Eisen’. In deze omschrijving staan alle wensen waar het advies aan moet voldoen. Als de offerte akkoord is ga ik aan de slag. Afhankelijk van de omvang van het advies zal ik tussentijds langskomen om de voortgang te bespreken. Sowieso zal er regelmatig contact zijn om wat ideeën voor te leggen. Wanneer het advies klaar is kom ik het bij je thuis presenteren.

Tip: Voor een intake is het handig om een plattegrond klaar te leggen. Ook beelden uit tijdschriften, of een Pinterest-bord kan helpen om sneller duidelijk te krijgen welke stijl bij jou past.

Mogelijkheden & tarieven

Een interieuradvies is maatwerk, dus maak ik altijd een offerte na de intake. Om mijn offerteproces transparant te maken en toch een beeld te geven van de kosten hiernaast een overzicht van mogelijke diensten met prijzen, hieronder vind je een overzicht van mijn overige diensten. Voor de zakelijke markt maak ik altijd een offerte op maat.

Stijlvast - algemeen beeld

Interieurontwerp online
Met dit ontwerp heb je een flinke dosis inspiratie voor je nieuwe interieur. Dit advies is zonder fysieke contactmomenten. Je ontvangt een vragenlijst per mail, en stuurt me deze samen met foto’s van je woning terug. We maken een belafspraak waarin we jullie wensen bespreken. Met deze input ga ik aan de slag met het uitwerken van het plan. Het ontwerp bestaat uit een sfeer/kleur moodboard, kleurcodes en een suggestie van meubilair/accessoires. Je ontvangt het ontwerp digitaal via e-mail.

€ 225,-

Stijlvast - algemeen beeld

Interieurontwerp basis
Met dit ontwerp heb je een goede basis voor je nieuwe interieur. Het plan bestaat uit een 2D indelingsplan en diverse moodboards (sfeer, kleur, productsuggestie) om de stijl helder te krijgen. Met dit plan heb je een mooi kader waarin je zelf de details kunt uitwerken. Zo kun je het meenemen naar woonwinkels wanneer je de keuzes maakt voor de meubels en accessoires. Ik kom bij je thuis voor de intake en de presentatie.

€ 575,-

Stijlvast - algemeen beeld

Interieurontwerp Stijlvast
Met dit ontwerp word je volledig ontzorgd. Je ontvangt gelijk aan het basis-ontwerp een indelingsplan en de verschillende moodboards. Dit advies wordt verder uitgebreid met product en materiaal moodboards/impressies en een concreet overzicht van de aan te schaffen meubels en materialen. Stijlvast is niet verbonden aan een leverancier, dus ik ben volledig vrij om overal mooie meubels uit te zoeken passend bij jouw stijl en budget. Indien gewenst kan ik het volledige orderproces uit handen nemen. Ik kom bij je thuis voor de intake en een eindpresentatie.

€ 950,-

Stijlvast - algemeen beeld

Aanvullingen
Een interieurontwerp kan ook nog aangevuld worden met andere onderdelen, afhankelijk van jouw wensen. Ook voor de uitvoering werk ik samen met verschillende vakmensen en leveranciers. Je kunt denken aan:

  • Lichtplan
  • 3D visualisaties
  • Accessoireplan
  • Maatwerkmeubel ontwerp
  • Afstylen aan huis

Prijs op aanvraag

Deze prijzen zijn inclusief btw en een richtlijn voor het ontwerp van bijvoorbeeld een woon/eetkamer.

Wil je graag meer informatie, of een afspraak inplannen?