Industrieel landelijk gezinshuis

Voor dit gezin, met liefde voor het buitenleven, mocht ik dit interieur ontwerpen. Landelijk met een industriƫle en vintage touch. De woning was een aantal jaren geleden verbouwd, maar met name de woonkamer bleek moeilijk in te delen. Daardoor was het lastig nieuwe meubels aan te schaffen.

De woonkamer is een grote open ruimte met veel lichtinval. In bijna elke wand zitten ramen of tuindeuren, met uitzicht op de prachtige tuin. Helemaal geweldig natuurlijk, maar indelen zonder vrije wanden kan ook lastig zijn.

De oplossing heb ik gevonden in een flexibele roomdivider. Hiermee baken je verschillende functies af, waardoor er een knusser gevoel ontstaat. Zonder dat je afbreuk doet aan de ruimtelijkheid. Zo kwam er een extra loungeplek die doorloopt in het terras buiten. En met feestjes schuif je alles aan de kant, zodat er in de kamer gedanst kan worden!

Foto’s in de collages Pinterest

Interesse? Neem contact op!