Over mij

Stijlvast ontwerpt uitgesproken interieurs

Hallo! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen. Mijn naam is Linda van Houts en interieur is mijn absolute passie. Ik ben al zolang ik me kan herinneren het allerliefst bezig met sfeer, kleur en vormgeving. Onder de naam Stijlvast ontwerp ik interieurs voor particulieren en bedrijven. 

In 2006 ben ik, na mijn opleiding aan Academie Artemis, begonnen als stylist en interieurontwerper. Een aantal jaren als ondernemer (ook onder de naam Stijlvast) en later in loondienst. Sinds april 2018 heb ik de stap weer genomen om volledig als zelfstandige aan de slag te gaan, en Stijlvast 2.0 is voor mij een groot feest!

Visie op interieur

Een interieur moet een weerspiegeling zijn van de bewoners of gebruikers. Ik vind het belangrijk dat een ruimte ervoor zorgt dat iemand zich goed voelt. Dat de sfeer en stijl klopt bij de persoonlijkheid van de gebruiker. Dat er een juiste balans is in kleuren en materialen. Dat je elke keer als je binnenkomt denkt ‘yes, thuis’. Dat dus.

Stijlvast

Stijl omschrijven in woorden blijft moeilijk. Ik zou zeggen dat Stijlvast staat voor; uitgesproken, modern, een poging tot minimalisme, kleur, balans, persoonlijk, gezellig. Maar bekijk vooral mijn projectbeelden en Instagram feed voor een duidelijk stijlbeeld. En natuurlijk stel ik de stijl af op jouw wensen.

Fotografie Femke van Houts

Heb je zin gekregen om jouw interieur aan te pakken?

Neem contact op