aug 25

Afgerond project: Prachtig maatwerk

Ik loop wat achter in het fotograferen van mijn projecten, maar heb besloten daar nu echt tijd voor in te gaan plannen. Vandaag was ik bij Peter en Ilse en hun dochtertjes Bobbi en Sammie. Voor hen mocht ik een kleurenplan maken en een maatwerkmeubel ontwerpen. De haard die oorspronkelijk in het huis zat mocht eruit en belangrijk was dat al het speelgoed van de meisjes opgeborgen kon worden en het meer als een geheel zou voelen. En het mocht roze!

Ik ben gegaan voor een combinatie van roze en blauw, dat blijft een van de meest prachtige combinaties als je het mij vraagt. Het is een hele lichte tint roze geworden met een wat fellere roze voor de tafelpoten en de onderkant van het tafelblad. Er kwam weer een andere roze-tint op de muren van de keuken.

Het meubel is er een van grote gebaren geworden. De tv-kast loopt over in een hoge kast tot het plafond. Onderin veel lades om alles in op te bergen en boven een combinatie van vakken en deurtjes om spulletjes te etaleren. Als eyecatcher een lekker knus leeshoekje voor de meisjes. Als het kussen weggehaald word kan er ook nog lekker gebouwd worden, of met het poppenhuis gespeeld. De hele kast is uitgevoerd door Wilbert Wijers van Wijerswerk.nl

Om het geheel af te maken kozen we nog mooie verlichting en kwam er een gallery wall boven de eettafel.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!